Kauppa auki vihdoinkin!

Kauppa auki vihdoinkin!

Jo vuosia asiakkaat ovat toivoneet meiltä verkkokauppaa, paikkaa mistä tilata luontokuvistamme tehtyjä tuotteita. Jo vuosia se on pitänyt tehdä, mutta jäänyt aina kaiken muun jalkoihin. Aina on ollut liian kiire keskittyä tähän projektiin.

Aikaisempina vuosina ulkomaalaiset asiakkaat ovat pitäneet meidät kiireisinä. Olemme kiertäneet ympäri Suomea ja pohjois-Norjaa asiakkaidemme kanssa. Asiakkaiden, jotka ovat tulleet ympäri maailman. Olemme myös reissanneet maailmalla upeissa kohteissa, vieneet australialaisia, jenkkejä ja arabeja Japaniin. Tuo kertoo siitä, kuinka globaalista kaupasta luontokuvauksessa on kyse. Pieni suomalainen matkatoimisto on onnistunut luomaan aseman, missä myös ulkomaille lähdetään meidän kanssamme!

Yrityksemme Finnature Oy (www.finnature.fi) on ollut tunnettu luontokuvaajien piireissä ympäri Euroopan, ja maailmankin. Asiakkaamme ovat tulleet aivan ympäri maailman, olemme palvelleet niin japanilaiset, kiinalaiset, jenkit kuin arabitkin. Mutta korona muutti kaiken! 

Siinä missä aikaisemmin liikevaihdostamme tuli yli 95% Suomen rajojen ulkopuolelta ja siitä yli jäävästä 5% suuriosa siitä, että suomalaiset kuvaajat ovat matkustaneet meidän kanssa maailmalle. Korona sulki rajat, korona esti meitä tekemästä sitä, mitä osaamme parhaiten. 

Toisaalta korona pakotti pysähtymään ja miettimään uutta. Korona pakotti viemään niitä projekteja maaliin, jotka olivat jääneet aikaisemmin kiireen vuoksi tekemättä. Kevät meni kaaoksen hoitamisessa, matkojen perumisessa ja siirtämisessä. Suokukkojakin kuvattiin Liminganlahdella. 

Mutta nyt lopultakin kova työmme kantaa tulosta ja ilolla julkaisemme uudet nettisivumme. Olemme tilanneet tuotteita maailmalta ja testanneet laatua, kuten Finnature, niin myös AweNature haluaa profiloitua laatuun. Olemme suunnitelleet ja testanneet erilaisia kuvia. Emme ole halvin, Ikeasta ja Halpatihallista saa taatusti halvemmalla, emme voi kilpailla hinnassa. Mutta toivottavasti voimme kilpailla laadussa. Voimme kertoa tarinat kuvien takaa, voimme luvata, että pyrimme omalla työllämme edesauttamaan luonnon hyvinvointia ja tietoisuutta siitä upeasta luonnosta mikä meillä vielä ympärillämme on.

Nyt olemme päässeet jonkilaiseen lopputulokseen ja alkuun. Voimme ylpeinä esitellä teille uuden tuotevalikoimamme AweNature.Designin. Valitsimme kuviimme rakkaimmat kuvamme. Kuvat joiden kautta voimme tuoda esille luonnon kauneutta, kunnioitusta luontoon. Ehkä löydät tuotteista joululahjan? :) Kuvia ja tarinoita niiden takaa päivittyy tänne kauppaan syksyn aikana lisää. 

Toivottavasti kuvat herättävät tunteita, iloa ja onnea, tässä omituisessa maailmassa!