Tyynyliinat saapuivat!

Tyynyliinat saapuivat!

Kauppa kehittyy kokoajan. Alunperin ajatus oli tehdä lähinnä sisustustyynyjä ja mukeja, samaan aikaan tulivat ehkä vähän kesäisemmät viinipullon coolerit. Onneksi on kuitenkin aktiiviset asiakkaat!

Sain viestiä, että "haluaisin tilata tyynyliinoja". No minähän sitä sitten selvittämään, että eiköhän se onnistu, vaikka nyt myynnissä on sisustustyynyt. No nyt on uudet tyynyliinat tulleet. :)

Kuvissa seikkailevat ihanat pöllöt, karhut ja ketut, mutta myös se kuuluisa keskisormimakaki. Nämä ihanat luontoaiheiset tyynyliinat vievät varmasti ajatukset pois tästä ikävästä ajasta suoraan luontoon. Samalla ne toimivat hyvin sisustustyynyinä vaikka makuuhuoneessa. 

Otamme tosiaan kaikki toiveet mieluusti vastaan ja pyrimme niitä täyttämään parhaamme mukaan. Lauantaina sain viestiä, että löytyisikö merikotka mukia. Ja kyllähän meiltä merikotkakuvia löytyy. Sekin muki tulee myyntiin vielä tällä viikolla. Kuviahan meiltä löytyy vaikka muille jakaa, nyt vaan täytyy kaivella ne parhaiten tuotteisiin sopivat esiin. :)

#tyynyliina #uudettuotteet