Tervetuloa Awenaturen verkkokauppaan

Tältä sivulta löydät tietoa verkkokaupassa asiointiin.

 • Toimitus

  Postikulut on 5,90 €, ja yli 70 €:n tilauksissa toimitus on ilmainen! Lähetämme tuotteet viimeistään tilausta seuraavan viikon maanantaina. Jos sinulla on kiire, kerro siitä tilauksen yhteydessä tai laita viestiä info@finnature.fi, niin tarkastamme lähetysaikataulun. Toimitus lähimpään Postiin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Lue lisää lähetysehdoistamme.

 • Palautus

  Sinulla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava myyntikuntoinen. Ennen palautusta olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@finnature.fi lisäohjeiden saamiseksi. Lue palautusehtomme.

 • Maksaminen

  Voit maksaa verkkokauppaostoksesi verkkopankissa, luottokortilla, mobiilimaksutavoilla sekä laskulla ja osamaksulla. Maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Saat maksun jälkeen sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta. Lisää maksutavoistamme myyntiehdoissamme.

 • Asiakaspalvelu

  Laita viestiä osoitteeseen info@finnature.fi tai soita 045 129 4264. Löydät meidät myös Facebookista. Sinua palvelee oululaiset valokuvaajat Kaisa ja Jari Peltomäki.